ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
“Che pasticcio!” ~ “τι ανακατωσούρα” αναφωνούν συχνά πυκνά οι Ιταλοί μπροστά σε ό,τι τους φαίνεται μπερδεμένο! Κατά μία εκδοχή, πρωτοφτιάχθηκε από …
Πράγματι, τα ωραία αυτά πιττάκια, με την απίστευτα απαλή ζύμη και την πλούσια γέμιση, που αρκεί απλά να χαράξετε λίγο …
Μια συνταγή με βάση την πατάτα!!! Είναι τόσο νόστιμη χωρίς να την βαραίνει η κρέμα γάλακτος!!!
Καιρός για αυτή την εξαιρετική συνταγή για λαζάνια με μανιτάρια. Τι κι’ αν τώρα που θα ανέβει η συνταγή έχουμε …
Οι μυρωδιές του καλοκαιριού μαζεμένες όλες σε ένα φαγητό! Όπως και να το σερβίρετε, ζεστό, χλιαρό ή κρύο, θα κλέψει …
Ένα νοστιμότατο καλοκαιρινό ορεκτικό ή σνακ, με τραγανό ροδοψημένο φύλλο και μια υπέροχη , αφράτη και λαχταριστή γέμιση! Η μελιτζάνα …
Μια διαφορετική εκδοχή του φαγητού που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, όπως την φτιάχνω εγώ.
Υλικά 1 πακέτο μακαρόνια χοντρά (Νο 2) 1 κιλό κιμάς 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1 ποτηράκι λευκό κρασί (προαιρετικά) 4-5 φρέσκες …
Το μπερδεμα- ανακατεμα-μελιτζανα το εκανε πεντανοστιμο!!!ΥΛΙΚΑ300 γρ.κιμα μοσχαρισιο2 μελιτζανες φλασκες κομμενες κυβακια2 μετρια ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες1 πρασινη πιπερια1 …