Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
foodaholics.gr
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …
500 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση από σπάλα ή μπούτι), σε κύβους περίπου 2 εκ. 1 κονσέρβα μανιτάρια 1½ κουτ. σούπας …