Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Γλυκοξινες μπουκιτσες χοιρινου με φετες ανανα για ιδιαιτερους εξιταρισμενους ουρανισκους. Οσοι αγαπουν τις γλυκοξινες γευσεις αυτο το πιατο θα το …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Γλυκοξινες μπουκιτσες χοιρινου με φετες ανανα για ιδιαιτερους εξιταρισμενους ουρανισκους. Οσοι αγαπουν τις γλυκοξινες γευσεις αυτο το πιατο θα το …
Ένα ξεχωριστό έδεσμα, ένα γιορτινό χοιρινό μπουτάκι μαγειρέψαμε και σας το προτείνουμε για το τραπέζι των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.Ένα …
ΥΛΙΚΑ1,5 περίπου κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες καρφάκια γαρύφαλλο μισό κουταλάκι μπαχάρι τριμμένο 1 – 2 ξερά κρεμμύδια σε …
Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ’ ανατολων… Αποτελείται απο κομμάτια ψαχνού κρέατος, βασικά αρνιού αλλά και συχνά ανακατεμένο …
Μοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι!Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια …
Μπουκίτσες χοιρινού κοκκινιστές,ελαφρώς μεθυσμένες με κόκκινο κρασάκι οι οποίες θα συνοδέψουν υπέροχα τα μακαρόνια σας, ρύζι και γιατί όχι και …
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …
Υλικά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή καρέ, κομμένο σε μερίδες Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κρεμμύδια …