Παστίτσιο Κλασσικό
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Οι πένες αλ’ αραμπιάτα (penne all’ arrabbiata), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. …
Ξαναγυρνάμε όμως στο φαγητό… τί άλλο πιο κόκκινο θα μπορούσα να σας προτείνω πέρα από ένα μεθυσμένο κοτόπουλο, κατακόκκινο και …
Υλικά συνταγής 1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας …
Υλικά συνταγής 1 σφολιάτα βουτύρου (400γρ.) 1 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 1 φλιτζ. προβολόνε τριμμένο 6 φέτες ζαμπόν …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. λιγκουίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. …
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …
Τί θα λέγατε για μια μακαρονάδα; Μια μακαρονάδα που έρχεται από παλιά, από παιδικά χρόνια, αγαπημένα και γεμάτα ξεγνοιασιά! μακαρονάδα …