Μπριάμ με κεφτεδάκια
Είναι και χρωματιστό.Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί 20-30 λεπτά ,πριν σερβίρουμε, εκτός φούρνου.Σερβίρουμε με τυρί.Αν δεν αγαπάμε τη φέτα ρίχνουμε …
Είναι και χρωματιστό.Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί 20-30 λεπτά ,πριν σερβίρουμε, εκτός φούρνου.Σερβίρουμε με τυρί.Αν δεν αγαπάμε τη φέτα ρίχνουμε …
Και ποιος δεν λατρεύει αυτά τα μικρά κόκκινα ντοματάκια; Σκεφτείτε τα τώρα στο φούρνο με σκορδάκι και φρέσκο βασιλικό! Ποίημα!Παρόμοιες …
Μιας και είμαι γέννημα θρέμμα Σερρών δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω την ενότητα των παραδοσιακών συνταγών με κάτι άλλο. …
Περιγραφή Ένας διαφορετικός τρόπος να φτιάξετε γεμιστές πιπεριές. Η γέμιση είναι από κιμά (μισό-μισό χοιρινό και μοσχαρίσιο), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ρύζι …
Υλιικά 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 4 σκελίδες σκόρδο 3 ντομάτες 15 γρ. αλεύρι 20 ml. ντοματοπελτέ 1/2 …
Οι πατάτες Hasselback , είναι από τις πιο νόστιμες ψητές πατάτες που έχω δοκιμάσει. Πήραν το όνομά τους από το …