Τάρτα χωρίς Βούτυρο με Ανθότυρο & Μαρμελάδα Ροδάκινου
Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το είδος ζύμης, το οποίο περιέχει λάδι ελαφρύ αντί για βούτυρο. Αν και στην πραγματικότητα δεν …
Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το είδος ζύμης, το οποίο περιέχει λάδι ελαφρύ αντί για βούτυρο. Αν και στην πραγματικότητα δεν …
Υλικά 2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική 2-3 κ. σ. χυμό λεμόνι (Προαιρετικά) 1/2 κ. γ. απόσταγμα βανίλιας
Υλικά συνταγής 1½ κιλό ροδάκινα 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 1 κιλό ζάχαρη χυμός από 1 λεμόνι
Εσείς ξέρετε ότι στην Αγγλική βιβλιογραφία, αυτό που εμείς λέμε μαρμελάδα, το συναντούμε με διαφορετικές ορολογίες;; Conserves: Με τα φρούτα …
Την χρησιμοποιούμε συχνά στο πρωινό μας και είναι πολύ υγιεινή, ανεξάρτητα απο ποιό φρούτο είναι φτιαγμένη! Μιας όμως και είναι …
Ροδάκινο το αρωματικό με την απίστευτα γλυκιά γεύση και το υπέροχο άρωμα. Το αγαπημένο μας φρούτο μπορούμε να το απολαμβάνουμε …
Υλικα 1κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 βανίλια 1 κούπα αλεύρι 1μπεικιν ολόκληρο το φακελάκι 20 γραμ. 2 αυγά
Υλικά Ροδάκινα 2 κιλά Ζάχαρη 800 γρ Νερό 1 1/2 ποτήρι νερού Λεμόνι 1 τον χυμό του Κονιάκ 1/2 ποτηράκι
Εγώ λοιπόν την μαρμελάδα με ροδάκινα ή γιαρμάδες την φτιάχνω χωρίς πρόγραμμα. Την φτιάχνω όταν τα ροδάκινα που έχω …
Υλικά: 11/2 κιλά ροδάκινα ή νεκταρίνια (για 1 κιλό φρούτα χωρίς κουκούτσι) 1 λεμόνι 1 φύλο ζελατίνης 1 κιλό ζάχαρη …
Να κλείσουμε το άρωμα του Αυγούστου και τη γλύκα του στο σε βάζο, να την έχουμε τους μήνες που έρχονται …
Διπλοβρασμένη μαρμελάδα με λιγοστή ζάχαρη και συμπυκνωμένη γεύση ροδάκινου που διατηρείται φρέσκια στο ψυγείο.
Για την μαρμελάδα ροδάκινο το μόνο που χρειάζομαι είναι εύγευστα κι αρωματικά ροδάκινα που να είναι όμως γινωμένα και λίγη …
Υλικά Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα Μαρμελάδα ροδάκινο 1 βάζο Αυγό 1 μόνο τον κρόκο Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτός από τις κλασσικές μαρμελάδες, μου αρέσει κάθε χρόνο να φτιάχνω καινούργιες συνταγές! Δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς φρούτων, προσθέτω μπαχαρικά προσδοκώντας …
Είναι ένα υπέροχο ψωμάκι για το κυριακάτικο πρωινό. Τρώγεται πίνοντας το καφεδάκι μας ή το γάλα μας!!
Η εκτίμηση και η λατρεία μου για τον Luca Montersino, ειναι γνωστή και δηλωμένη! Κάθε συνταγή του είναι και ενα …
Όταν η γλυκιά και αθώα γεύση του ροδάκινου συναντά την πιπεράτη και “διόλου αθώα” γεύση του πικραμύγδαλου. Μία γνωστή μαρμελάδα, …
Υλικά: – 2 κιλά ώριμα ροδάκινα – 1400 γραμμάρια ζάχαρη – Χυμός από 1 λεμόνι
Με την συνταγή αυτή φτιάχνουμε ένα μεγάλο βάζο μαρμελάδα.15 ροδάκινα μεγάλα ,προτιμούμε πιο ώριμα1/2 χυμό λεμονιού1 κιλό ζάχαρη Εγώ την …