ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ & ΒΑΣΙΛΙΚΟ
www.chefonair.gr
500 ΓΡ. ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ TETRAGONO 3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ 2 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Ή ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3/4 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ …
500 ΓΡ. ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ TETRAGONO 3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ 2 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Ή ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3/4 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ …
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φτιάχνει στο πι και φι μακαρονάδα «au gratin». Σε ένα τέταρτο τρώμε! Υλικά 30 ml ελαιόλαδο 200 …
Βάλε το νερό να βράζει. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει αρωματική μακαρονάδα σε 10΄…