Η τούρτα του τρία
Πριν λίγο καιρό, η φίλη μας η Ticiana, μας έστειλε ένα ωραίο γλυκάκι, πολύ αφράτο και αρωματικό.Το λέει “τούρτα του …
Πριν λίγο καιρό, η φίλη μας η Ticiana, μας έστειλε ένα ωραίο γλυκάκι, πολύ αφράτο και αρωματικό.Το λέει “τούρτα του …
Αυτή την ανάρτηση σας την έχω υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά μόλις τώρα κατάφερα να την ετοιμάσω. Κάλλιο αργά …
600 γρ. κίτρινη κολοκύθα ψιλοτριμμένη στο μούλτι ή στην ψιλή πλευρά του τρίφτη και στιμμένη καλά να μην έχει υγρά …
250 γρ. ανθότυρο ανάλατο και μαλακό 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (καλύτερα 10% λιπαρά) 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του …
Ονειρεμένο από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπουκιά. Δοκιμάστε το!
ΤΟ γλυκό!
Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν …
Λιγάκι μπελαλίδικο κέικ σε σχέση με τα κλασικά, απλά, αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε. ~ Αφράτο κέικ με …
Πρόκειται για ένα κλασικό Lemon Ricotta cake (Sardinian) που βρήκα στο τελευταίο Gourmet της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ με την υπογραφή της Εύης …
Θερμίδες ανά μερίδα: 334 Προετοιμασία: 20 ́, Ψήσιμο: 15. ́ Υλικά (για … …
Υλικά: 300 γρ. ανθότυρο σε θερμοκρασία δωματίου, λιωμένο με το πιρούνι 160 γρ. σταφίδες 80 γρ. γλυκό κρασί(σαμιώτικο) 5 αυγά …
Υλικά για τετράγωνη φόρμα 20χ 20 εκ. ή στρογγυλό διαμέτρου 20-22 εκ.: 150 γρ. κεράσια, απύρηνα, κοµµένα στη µέση (καθαρό …