Λαχανοντολμάδες με κιμά στον φούρνο
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Must φαγητό για το τραπέζι των Χριστουγέννων., Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10 €
Υλικά 1 μεγάλο αφράτο λάχανο 1 κιλό χοιρινό κιμά 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες 1 ματσάκι μαϊντανός …
Λαχταριστοί λαχανοντολμάδες βρίσκονται κάπου εκεί κοντά ή μάλλον … μέσα στο φούρνο! Και τί λαχανοντολμάδες!! Με κιμά που είχε περισσέψει …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Λαχανοντολμάδες μμμμμ….!!! Αγαπημένο μας φαγητό οικογενειακώς και τόσο νόστιμο που αξίζει κανείς να το φτιάχνει πού και πού παρά την …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
Ένα αγαπημένο φαγητό, καθημερινό αλλά και γιορτινό μια και στην οικογενειά μου συνηθίζουμε να “φιλοξενούμε” λαχανοντολμάδες με κιμά την τρίτη …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι σήμερα για αυτούς που τους αρέσουν οι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 ξερά κρεμμύδια …
Αυτό το φαγάκι είναι το “απόλυτο” αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω…Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και …
Οι λαχανοντολμάδες σερβίρονται και με ξινή μπεσαμέλ : Υλικά σάλτσας :2 αβγά, χυμός 2 λεμονιών, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές …
Μια εξαιρετική συνταγή -όπως όλες στην πολίτικη κουζίνα άλλωστε- για λαχανοντολμάδες κοκκινιστούς παρακαλώ! Δοκιμάστε την και θα γλύφετε ομαδικώς τα …
Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου και αφαιρούμε το κοτσάνι σκάβοντας το με ένα μαχαίρι. Το βυθίζουμε ολόκληρο σε …
Ένα χορταστικό χειμωνιάτικο πιάτο, ιδιαίτερα αγαπητό στον ανδρικό πληθυσμό… Όσες φορές και να το μαγειρέψουμε, θα το ξαναζητήσουν!