Τουρτα με Βάση αμυγδάλου και κρέμα άσπρης σοκολάτας
royal-coconut.blogspot.com
Η τουρτα εμπνευστηκε απο την Adi Klinghofer, μια επαγγελματία ζαχαροπλαστισα από το ισραήλ η οποία από οτι ξερω ήταν η …
Η τουρτα εμπνευστηκε απο την Adi Klinghofer, μια επαγγελματία ζαχαροπλαστισα από το ισραήλ η οποία από οτι ξερω ήταν η …
Υλικά της συνταγής μας Για το σοκολατένιο παντεσπάνι 150 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν) 50 γρ. κακάο 200 γρ. ζάχαρη …
Υλικά Για τη βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. ζάχαρη 1 αυγό 125γρ. μαργαρίνη 80Υρ• τριμμένη αμυγδαλόψιχα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι …