Κανελόνια με μανιτάρια, πράσα κ κρέμα από ηλιόσπορο: πεντανόστιμα κ χωρίς ίχνος αλατιού!
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Υλικά για 2 άτομα: 10 κανελόνια 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1 πιπεριά ψιλοκομμένη στο μπλέντερ 1 μικρή μελιτζάνα …
Μια παραλλαγή από συνταγή του Γαστρονόμου. Την έκανα και μας άρεσε τόσο, που αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. 250 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
Τι χρειαζόμαστε: Για τις κρέπες 200 γρ. Φλώρα Σοφτ με βούτυρο λιωμένη 4 αυγά 250 ml γάλα ½ κ. γλ. …
Τα ζυμαρικά είναι ένα από τα ευκολότερα φαγητά που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους. Για το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι σας …
Υλικά10 φύλλα λαζάνια400 γρ. Ανθότυρο400 γρ. Μανιτάρια150 γρ. Έμενταλ σε φέτες150 γρ.ζαμπόν σε φέτες200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένεςμισό …