Ασπράδια αυγών μαρέγκα
Μαρέγκα (meringa στα ιταλικά ή meringue στα γαλλικά), ονομάζεται ο αφρός που σχηματίζουν τα «χτυπημένα» και διογκωμένα ασπράδια αυγών. Παρασκευάζεται …
Μαρέγκα (meringa στα ιταλικά ή meringue στα γαλλικά), ονομάζεται ο αφρός που σχηματίζουν τα «χτυπημένα» και διογκωμένα ασπράδια αυγών. Παρασκευάζεται …
Καταπληκτική κρέμα για γλυκά και Τούρτες. 50 γρ. νερο, 180 γρ. ζαχαρη, 1 βανιλια, 4 ασπραδια αυγων τα οποια τα …
Ένα λαχταριστό γλυκό με διάφορες στρώσεις από κέικ καρύδα, αφράτη μαρέγκα και μαρμελάδα φράουλα!!! 100 γρ. βούτυρο 200 γρ. μαρμελάδα …
Μαρέγκα: 3 ασπράδια αυγών 250 γρ ζάχαρη Γέμιση: μισή κονσέρβα των 439 γρ γλυκο πουρέ κάστανου 1 κουταλιά ζάχαρη 2 …
Η ιταλικη μαρεγγα, ολως παραδοξως, ειναι πιο διαδεδομενη στην Γαλλια, παρα στην Ιταλια. Η ιταλικη μαρεγγα παρασκευαζεται εν θερμω, οπως …
Η μαρέγκα πάντα ήταν η αγαπημένη μου! Παρόλα αυτά η μαρέγκα κι εγώ είχαμε μια σχέση μίσους ή μάλλον η …
DACQUOISE – ΝΤΑΚΟΥΑΖΤο dacquoise (ντακουάζ), ειναι ενας δισκος μαρεγγας εμπλουτισμενης με ξηρους καρπους, συνηθως αμυγδαλα ή φουντουκια. Προερχεται απο την …
Υλικά1 κούπα ζάχαρη½ κούπα νερό1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη4 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίουελάχιστο αλάτι ή 2-3 σταγόνες λεμόνιΕκτέλεσηΣε ένα …