Μπακλαβάς!! Και δεν σταματάς να τρώς !!
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
Υλικά 1/2 κιλό κανταΐφι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 250 γρ. κοπανισμένη καρυδόψιχα 1 κ.σ. κανέλλα 3 φρυγανιές τριμμένες 1 φλ. …
Καιρός της αμυγδαλιάς, αλλά εμείς ας χαρούμε τους καρπούς της μ’ ένα ωραίο κέρασμα γεμάτο αρώματα, ενώ ταυτόχρονα είναι και …
Παραδοσιακή συνταγή της Μυτιλήνης, ο μπακλαβάς της Γέρας είναι λευκός, ψηλός, καμαρωτός και έξτρα φίνος. Στη Γέρα πολλές νοικοκυρές τον …
Ένα από τα πιο αγαπημένα δικά μου γλυκά, γιατί σήμερα κάνω το δικό μου χατήρι, αλλά και το χατήρι μιας …
Εγώ γλυκά πολλά δεν τρώω όπως ξέρετε, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι ο μπακλαβάς της μητέρας μου είναι πλούσιος και …
Υγιεινός και νηστίσιμος με πολίτικη γέυση.
Ένας μπακλαβάς που μοσχοβολάει βούτυρο, αλλά αν το αντικαταστήσουμε με μαργαρίνη ή λάδι γίνεται καί νηστίσιμος.
Ένα δύσκολο, αλλά πεντανόστιμο γλυκό. Θα το προσφέρετε
Εύκολος, νόστιμος, νηστίσιμος, γεμάτος σιρόπι… Τί άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς? Ίσως ένα δεύτερο κομμάτι…