Σκορδαλιά με παστινάκι
Τι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο …
Τι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο …
Ούτε σούπα στην κατσαρόλα, ούτε σιγοψημένοι στο πήλινο, ούτε μελωμένοι στο ταψί μέσα στο φούρνο. Οι απίστευτα τραγανοί γίγαντες βγαίνουν …
Υλικά 1-2 φλιτζάνια σκορδαλιά του εμπορίου ή σπιτική 1 φλιτζάνι μπίρα 1 φλιτζάνι αλεύρι 6 φλιτζάνια ελαιόλαδο ή άλλο λάδι …
25η Μαρτίου, χωρίς μπακαλιάρο-σκορδαλιά δεν γίνεται! Η παράδοση το επιβάλλει και η οικογένειά σας θα γλύφει και τα δάχτυλα της, …
Η γνωστή και πολύ εύκολη συνταγή για τη πολυαγαπημένη και ιδαίτερη σκορδαλιά. Σε ποσότητες μικρής σχετικά μερίδας…
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,80 γρ. ταραμά λευκό 2 σκελ. σκόρδο 1 κρεμμύδι 3 κ.σ. ξύδι Χυμό από 1 …
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
Η επινόηση της σκορδαλιάς συμπληρώνει ιδανικά τον τηγανιτό μπακαλιάρο, ενώ είναι τόσο εύκολη που προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος …
Νόστιμη σκορδαλιά με ψωμί, φτιάξτε την για να συνοδέψετε τον μπακαλιάρο σας την 25η Μαρτίου!!
Η παραδοσιακή σκορδαλιά με πατάτες, για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο!!
Σήμερα λοιπόν σας έχω δυο σε μια συνταγές. Φτιάχνω με τον ίδιο τρόπο την σκορδαλιά μου και τον ταραμά μου, …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Καθαρίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε. Προσθέτουμε τις πατάτες και πολτοποιούμε το μείγμα.