Κολοκυθάκια γεμιστά με φιλέτο πέρκας
Τα κολοκυθάκια τα έχω γεμίσει με κιμά με μανιτάρια με κινόα, ήρθε και η σειρά του ψαριού.Ένα κομμάτι φιλέτου πέρκας …
Τα κολοκυθάκια τα έχω γεμίσει με κιμά με μανιτάρια με κινόα, ήρθε και η σειρά του ψαριού.Ένα κομμάτι φιλέτου πέρκας …
Καλοκαιρινό φαγάκι, εύκολο, γρήγορο και νόστιμο σας προτείνω σήμερα: Πέρκα με λαχανικά στη λαδόκολλα.Το να κλείσετε το ψάρι στη λαδόκολλα, …
Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!
4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από …
Μια συνταγή για πέρκα στο φούρνο,νόστιμη,γρήγορη,με απλά υλικά και οικονομική!Συνοδεύεται πολύ ευχάριστα με ρύζι ή πατάτες βραστές.Δοκιμάστε την!
ΥΛΙΚΑ : 1 φιλέτο πέρκας (περίπου 500 γρ) Για τη αρωματική πάστα 8 φύλλα βασιλικού 4 λιαστές ντομάτες 1 κουταλιά …
Κυριακή των Βαϊων και το μενού έχει ψάρι. Για 4 άτομα θα χρειαστούμε: 4 φιλέτα πέρκας 4 ντομάτες τριμμένες 6 …
4 φιλέτα πέρκας 500 γρ. Πολυσπόρι Σούπα Τρικολόρε 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. βούτυρο Χυμό από 2 λεμόνια …
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα …
Υλικά 4 φιλέτα πέρκας περίπου 800γρ. 1 κ. σ. τριμμένο τζίντζερ 2 κ. σ. σησαμέλαιο 2 κ. σ. μηλόξιδο αλάτι …
Επειδή όποιον άνθρωπο «τρατάρω» τελευταίως, μου λέει πως είναι σε δίαιτα, το φαινόμενο … της κάθε Άνοιξης δηλαδή 🙂 είπα …
Φτιάξτε το και με τσιπούρα ή φιλέτο γλώσσας.Εξαιρετικό!!!Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C, με αντιστάσεις πάνω …
Για 8 ψαρο-μπιφτέκια θα χρειαστείτε: 350 γραμ. σολωμό φιλέτο, 350 γραμ πέρκα φιλέτο, 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μικρό ξερό …
Υλικά2 φιλέτα πέρκας1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά …
Υλικά 4 φιλέτα πέρκας 1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό 1 λάιμ, ξύσμα και χυμό 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ 2 …
…Μαγείρεψα φιλέτο πέρκας, γιατί ήθελα κάτι που να φτιάχνεται γρήγορα.. Επειδή δε, αυτά τα ψαρικά γενικώς φαίνονται άνοστα, πρέπει οπωσδήποτε …
Δεν έχει σημασία τόσο το είδος του ψαριού όσο ο συγκεκριμένος τρόπος μαγειρέματος.
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Αν δεν βρίσκετε πέρκα, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα φιλέτα ψαριού!
Νόστιμη και λαχταριστή ψαροφαγία, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Υλικά Για τα πράσα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα (το λευκό …