Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού Παρλιάρου
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Υλικά Σοκολάτα 600 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν-μαρί 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά Μπισκότο 7 κρόκοι …
Υλικά Σου 125 γρ. γάλα 125 γρ. νερό 110 γρ. βούτυρο αγελάδας 5 γρ. αλάτι (1 κ.γ) 10 γρ. ζάχαρη …
Υλικά Μαρέγκα 5 ασπράδια αυγών 250 γρ. ζάχαρη 15 γρ. κακάο Κρέμα 250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 250 γρ. κρέμα …
Υλικά 1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα) 130 γρ. …
Μερίδες: 8-10, Προετοιμασία: 2 ώρες, Αναμονή: 4 ώρες (για τα σου + την κρέμα λεμονιού) + 8 ώρες (για τον …
Μόνο με 5 υλικά. Εύκολο και γρήγορο. Ένας μαλακός, βελούδινος σοκολατένιος κορμός. Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!!!
Διαδικασία: Βάζουμε τα αυγά και την κοινή ζάχαρη σε ένα ανοξείδωτο μπολ ή σε μια κατσαρόλα. … 50 πρωτότυπες και …