Πένες με πιπεριές και ρεβίθια
Ένα νηστίσιμο πιάτο που συνδυάζει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, εύκολο στην παρασκευή του δοκιμάστηκε σήμερα και σίγουρα θα το …
Ένα νηστίσιμο πιάτο που συνδυάζει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, εύκολο στην παρασκευή του δοκιμάστηκε σήμερα και σίγουρα θα το …
Φυσικά, η vegan διατροφή έχει γίνει πολύ της μόδας στα πρόσφατα χρόνια και, αν και εγώ προσωπικά, δεν είμαι vegan …
Για τους λάτρεις των ζυμαρικών μετά θαλασσινών, καζαρέτσε από ρεβίθια με καλαμαράκια, ένα ιδιαίτερο πιάτο με ελαφριά σάλτσα, που ευωδιάζει …
Ζυμαρικά απο ρεβίθι με μανιταρια και κάσιους Tα ζυμαρικά από εναλλακτικά αλεύρια και μάλιστα οσπρίων, είναι μια νέα, ανερχόμενη τάση, …
Ο συνδυασμός των οσπρίων με τα ζυμαρικά είναι αρκετά συνηθισμένος στην παραδοσιακή ιταλική κουζίνα…Εννοείται ότι τα ζυμαρικά τα έφτιαχναν οι …
Η συνταγη που μας προτεινει η φιλη nanocucina, προερχεται απο την Liguria (Genova) και ειναι παρα πολυ απλη και ευκολη. …
Νόστιμο και εύκολο το φαγητό μας σήμερα, με αρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινή Ελλάδα! χρειαζόμαστε 400 γρ ζυμαρικά (πένες, φιογκάκια, στριφτό) …
Πάστα μίστα ονομάζουν στην Ιταλία τα διαφορετικού σχήματος ζυμαρικά, που απομένουν στη συσκευασία τους επειδή έσπασαν σε μικρότερα κομμάτια. Συνήθως …
Υλικά1/2 κιλό ρεβύθια4-5 κόκκινες πιπεριές4-5 πράσινες πιπεριές1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια1 κουταλιά της σούπας απαλή μουστάρδα1 κουταλάκι του…
Αρωματικά μακαρόνια με δεντρολίβανο, σκόρδο και ρεβύθ&iot