Σολωμός ενός σκεύους με χειροποίητη teriyaki σως
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Προσοχή σε όσους έχουν αλλεργία στο αυγό με το ψάρι μαζί. Τηγανίζοντας το φιλέτο του μπακαλιάρου με τον πανέ τρόπο πετυχαίνουμε …
Ωραίο ψαράκι τα μπακαλιαράκια! Πεντανόστημα και δίχως κόκαλα για ορισμένους, που δεν τρώνε ψάρια γιατί βαριούνται να τα καθαρίζουν. Μια …
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 …
Ωραιοτατη φρεσκια παλαμιδα σκορδατη με σως στα καρβουνα,πλουσια σε Ω3 λιπαρα, ευκολη στο καθαρισμα αφου δεν εχει λεπια,φθηνη,χορταστικη και χωρις …
Ίσως είναι λίγο ασυνήθιστο να συνδυάζεται ένα φιλέτο ψαριού με σάλτσα αυγολέμονου. Πρόκειται όμως για μια συνταγή, που παλαιότερα ήταν …
Γίνεται με όλα τα φιλέτα ψαριού, η σος αρωματικότατη!!
Ο σολωμός είναι ένα ψάρι που μπήκε τα τελευταία χρόνια στις κουζίνες μας. Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι την μαμά να …
για 5-6 άτομα Για τον μπακαλιάρo: 1 κιλό μπακαλιάρος, υγράλατος, φιλέτο, ξεψαχνισμένος και ξαλμυρισμένος 1 κουτάκι μπίρα (ξανθιά, γλυκιά), 330 …
Είναι η ωραιότερη εκδοχή του σολομού που εχω δοκιμάσει έως τώρα και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.