Κανελόνια με σπανάκι, φέτα και μυζήθρα
Υλικά (4 άτομα) 1 συσκευασία κανελόνια (250 γραμμάρια) 600 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο (πλυμμένο, κομμένο και καθαρισμένο) ή κατεψυγμένο 300 γραμμάρια …
Υλικά (4 άτομα) 1 συσκευασία κανελόνια (250 γραμμάρια) 600 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο (πλυμμένο, κομμένο και καθαρισμένο) ή κατεψυγμένο 300 γραμμάρια …
Αυτή η μέρα με σημάδεψε. Κάτι τα κανελόνια –που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κρέπες και χάρηκα, αλλά μετά μου …
Υλικά συνταγής 18 κανελόνια (έτοιμα για γέμισμα, χωρίς βράσιμο) 500 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο κανελόνια 500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. πιπέρι …
Όσο υπάρχουν ακόμα φρέσκα λαχανικά καλά είναι να τρώμε. Το παρακάτω πιάτο είναι πολύ υγιεινό και νόστιμο χωρίς πολλές θερμίδες…
1 κουτί κανελόνια 1 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, ψιλοκομμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 5 κουταλιές της …
ΚΑΝΝΕΛΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑΜετα απο τα καννελλονια με γεμιση κιμα, σειρα εχει μια συνταγη εξ’ισου δημοφιλης στην Ιταλια, …
Ένα νόστιμο φαγητό που θα σας βγάλει αυτοπρόσωπους σε κάθε τραπέζι είτε μόνο του είτε σαν συνοδευτικό.
Κανελόνια με γέμιση από σπανάκι και φέτα ψημένα σε πικάντικη σάλτσα με πιπεριές και κρασί με τραγανή κρούστα απο παρμεζάνα… …