Σπιτικό Μαντολάτο με Ροδόνερο, Φιστίκια Αιγίνης & Κράνμπερις
Μαντολάτο με ροδόνερο, φιστίκια Αιγίνης και κράνμπερις, με ένα υπέροχο ροζ χρώμα. Να διευκρινίσω πως η συνταγή αυτή δίνει ένα …
Μαντολάτο με ροδόνερο, φιστίκια Αιγίνης και κράνμπερις, με ένα υπέροχο ροζ χρώμα. Να διευκρινίσω πως η συνταγή αυτή δίνει ένα …
Υλικά της συνταγής μας (1 φόρμα 25 Χ 14) 1 κούπα 170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ή μισό-μισό με χοντρό σιμιγδάλι …
Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις μπάρες δημητριακών. Είναι το καλύτερο σνακ το οποίο σε κρατάει για πολλές ώρες. Οι μπάρες …
1 κούπα Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 2 φλούδες πορτοκαλιού 2 …
Εχω ξεκινήσει από το κυδωνόπαστο. Για μένα, το κυδωνόπαστο δεν είναι άλλο ένα γλυκό στο τραπέζι, αλλά ένας τρόπος συντήρησης …
Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει ΤΟ καθαροδευτεριάτικο γλυκό…
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες την κίτρινη κολοκύθα. Τις στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ο αγαπημένος, σιμιγδαλένιος χαλβάς, διανθισμένος με μπόλικο φιστίκι Αιγίνης.
Στα τούρκικα σημαίνει πάστα φυστικιού. Με λίγα λόγια, ο εζμές (όπως το αποκαλούν οι Έλληνες της Πόλης) είναι η τούρκικη …
Η γλύκα των χουρμάδων, η αγαπημένη γεύση των φιστικιών και το αξεπέραστο άρωμα της μαστίχας συνδυάζονται σε ένα γρήγορο σνακ …