ΚΕΪΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI // TORTA RINASCITA DELLE DOLOMITI
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μια συνταγή με υπογραφή Iginio Massari. Ενα κέικ απλό στην παρασκευή του, άλλα με πολύ …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μια συνταγή με υπογραφή Iginio Massari. Ενα κέικ απλό στην παρασκευή του, άλλα με πολύ …
Έχει τον γευστικό συνδυασμό που κάποτε απέφευγα, και που τούτο το παγωτό με έκανε να αγαπήσω, μπανάνα και σοκολάτα. Περιέχει …
Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου από ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας με μικρές αλλαγές στη δοσολογία των υλικών.Υλικά1 κούπα καστανή ζάχαρη½ …
Η σοκολάτα συνδυάζεται με ότι σχεδόν τραβάει η ψυχή μας.
Καλησπέρα! Τι κάνουμε; πως περάσαμε το σκ; Εγώ το πέρασα παρέα με τα σοκολατάκια μου!! αχ μπαίνουμε στην περίοδο της …
250 γράμμ. αλεύρι 11/2 ποτ. ζάχαρη 1 ποτ. βούτυρο 6 αυγά…
Υλικά (για 12 μερίδες):175γρ. βούτυρο μαλακωμένο175γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 3 αυγά 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπαίκιν πάουντερ …
Γεύση, άρωμα, τέλειος συνδυασμός!!! Εύκολο, γρήγορο κέικ για τον καφέ μας!
Κάθε χρόνο, εκεί κατά τα μέσα-τέλη Αυγούστου, όποιος κάνει τη διαδρομή Κυλλήνη-Πάτρα (ή έστω Πύργος-Πάτρα), βλέπει κατά μήκος της εθνικής …