Χταπόδι Καρπάτσο & Ξυδάτο
www.kitchenstori.es
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Την βασική συνταγή για ξιδάτο χταποδάκι σας έχω σήμερα μαζί με μια πολύ ωραία σαλάτα για την περίοδο της νηστείας …
Υλικά 1 χταπόδι περίπου 1.200 γρ. 1/2 λίτρο νερό 100 ml ξύδι λευκό 2 δαφνόφυλλα 3 κόκκους πιπέρι Για το …
ΥΛΙΚΑ -1 χταπόδι 1.200 γραμ -½ λίτρο νερό -100 ml ξίδι λευκό -2 δαφνόφυλλα -3-4 κόκκους πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟ …
Μια εύκολη συνταγή για χταπόδι, που θα σας ενθουσιάσει! Ψήνουμε το χταπόδι στο ζουμί του μαζί με το ξύδι και …
Το αφήνουμε 5 με 6 ώρες ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις και η συνέχεια είναι νομίζω γνωστή σε όλους!!!!Καλή επιτυχία!