Κράκερ με σπόρια, χωρίς αλεύρι! (χωρίς γλουτένη, για διαβητικούς, χορτοφάγους, vegan κλπ)
Υπάρχουν άπειρες συνταγές στο ίντερνετ για τέτοια κράκερ, αλλά εγώ χρησιμοποίησα αυτή εδώ. Τα έχω φτιάξει αρκετές φορές από τότε, …
Υπάρχουν άπειρες συνταγές στο ίντερνετ για τέτοια κράκερ, αλλά εγώ χρησιμοποίησα αυτή εδώ. Τα έχω φτιάξει αρκετές φορές από τότε, …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα μπέργκερ ξεχωριστό, χορτοφαγικό βεβαίως, βεβαίως που ικανοποίησε κ κρεατοφάγους! Το συνδυάσαμε με λαχανικά κ την φυτική κρέμα …
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως …
Τα σουτζουκάκια είναι ένα από τα κλασσικότερα πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας. Εμείς, εμπνευστήκαμε από μια συνταγή που διαβάσαμε στο Vegan …
Η σημερινή συνταγή είναι πολύ αγαπημένη! Την ημέρα που την έφτιαξα έφαγα με τεράστια όρεξη κ συνάμα έχοντας μια αίσθηση …
Σήμερα έχουμε ένα πρόχειρο φαγάκι-σνακ, αλλά πολύ θρεπτικό! Σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμάκι, λαχανικά, φυτικό τυρί κ για επάλειψη ένα πρωτότυπο …
Το “λουκουμάδες” αφορά το τελικό (οπτικό) αποτέλεσμα, ενώ το “μελιτζάνας” προδίδει το βασικό υλικό!
Υλικά για τον “γύρο”: 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους Ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά της σούπας μείγμα μπαχαρικών 1 …