Γι αυτό το λιτό πρώτο πιάτο ο χρόνος που θα χρειαστεί για να γίνει δεν ξεπερνά το εικοσάλεπτο. Εξάλλου υπάρχει …
Συνταγές : Αγρέλια
-
www.kitchenstori.es
-
Την περίοδο που βγαίνουν τα άγρια σπαράγγια φτιάχνω chips σπαραγγιών και τα απολαμβάνω σαν σνακ. Είναι τραγανά και αφήνουν μια …
-
Ομελέτα με την γλύκα των άγριων σπαραγγιών! Εξαιρετικό πιάτο που απογειώνεται άμα προσθέσεις κομματάκια από χοιρινό παστό με λίγη τσιγαρίδα.
-
Τάρτα σφολιάτας με άγρια σπαράγγια, προσούτο και ντρέσινγκ μελιού και μουστάρδας
laxtaristessyntages.blogspot.comby adminΜην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως …
-
Η ομελέτα με άγρια σπαράγγια είναι ένα πιάτο ανοιξιάτικο, αφού κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής μπορούμε να βρούμε σπαράγγια. …
-
Μόλις χτες έκανα μια συνταγή. Διάβασα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή εδώ, έκανα μερικές αλλαγές και την έκανα. Ένα σας λέωτην …
-
Galette ολικής άλεσης με άγρια σπαράγγια, γιαούρτι και ρικότα
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.comby adminΟι γεύσεις των φρεσκότατων και λίγο πικρών άγριων σπαραγγιών σμίγουν με τη γλυκιά και κρεμώδη γεύση της ρικότας και του …
-
Σήμερα φτιάχνουμε μια ανοιξιάτικηη πανεύκολη συνταγούλα! Μερικές φορές τα απλά πράγματα είναι απίστευτα νόστιμα! Κάτι τέτοιο ισχύει γι’ αυτή την …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ταλιατέλες με άγρια σπαράγγια (αγρέλια), λεμόνι, σκόρδο κι ελαιόλαδο
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.comby adminΈτσι προέκυψε αυτό το ελαφρύ, υγιεινό και φρεσκότατο πιάτο με την πικράδα των αγρελιών— παρεμπιπτόντως, η πικρές γεύσεις που έχουν …
-
Τα άγρια σπαράγγια συναντώνται σε όλη την Ελλάδα σε άγονες και ακαλλιέργητες περιοχές, κοντά σε ποταμούς και ρυάκια, καθώς και …
-
Μόλις έρθει ο Μάρτιος, βγαίνουμε στους αγρούς για να μαζέψουμε τα άγρια σπαράγγια μας. Τα μαγειρεύουμε με αυγουλάκια ματάκια και …
-
Yλικά 1 μάτσο άγρια σπαράγγια 3 αυγά Ελαιόλαδο για το τηγάνι μισή κούπα περίπου Αλάτι…
-
Μαζεύονται στο βουνό. Τα βράζουμε σε μπόλικο νερό αλευρώνουμε και στο τηγάνι.Είναι πολύ νόστιμος και θρεπτικός μεζές.
-
Κλασικό ιταλικό ριζότο, με νόστιμες παχουλές γαρίδες, ιταλικό ρύζι carnaroli, με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα συνθέτουν αυτό …
-
-
Αγρέλια λέμε τα άγρια σπαράγγια στην Κύπρο! Φανταστικός μεζές! Το δύσκολο στη συνταγή αυτή είναι το μάζεμα τους!!
-
Ένας μεζές για εκλεκτικούς!Χρόνος ετοιμασίας 10-15′Αφιερωμένο στον Αστερομπαμπά Υλικά:για 4 άτομααγρέλια άγρια (σπαράγγια)4 αυγάπιπέριαλάτιελαιόλαδο για το τηγάνισμαΕκτέλεση:αυγά, πρώτα πιάτα, τηγανητά