ΥΛΙΚΑ: 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ 4 ΑΥΓΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΓΑΝΗ
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ
mageirisa.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ: 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ 4 ΑΥΓΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΓΑΝΗ
Ο μπακαλιάρος μπιάνκο είναι ένα πιάτο που φτιάχνουν συχνά στα Επτάνησα και κυρίως στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα . …
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
υλικά για 4-5 άτομα Για το φύλλο: 500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 ml ελαιόλαδο 125 ml χυμός …
Κομμάτια από αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας ανάμιχτα (μέγεθος όπως στο εξοχικό).
Η πανακότα είναι από τα πιο γνωστά ιταλικά γλυκά. Αποτελεί μαγειρεμένη κρέμα και στερεοποιημένη με ζελατίνη. Το όνομά της στα …