ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια 250 γρ. μανιτάρια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 5 κ.σ. …
Νόστιμο και πικάντικο μπυράτο μοσχαράκι! Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες 5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους 4 …
Με λίγα υλικά και καλά!!! Υλικά 750 γρ. μοσχάρι (ποντίκι σε μερίδες) 500 γρ. ασπρομανίταρα φρέσκα κομμένα σε φέτες 1/2 …
Με αυτή τη συνταγή θα ξεχάσετε το κοκκινιστό μοσχάρι. Είναι πεντανόστιμο. Η οικ&omicron