Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Συνταγές για αϊολί
-
-
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
-
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
-
Οι γαρίδες μας αρέσουν για την γεύση τους, την υφή, το καθαρό τους σώμα και τη θαλασσινή μυρωδιά τους. Όταν …
-
Υλικά 1 ψημένη σε αλουμινοχαρτο στο φουρνο πατάτα καθαρισμενη σε κυβάκια. 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 4 κουταλιες μαγιονέζα Λίγο λάδι …
-
2 φιλέτα μπακαλιάρου 3 παντζάρια Χυμό από 1 πορτοκάλι Κόλιανδρο 10 γρ. τζίντζερ ½ κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora …
-
Υλικά 1 κιλό γαρίδες μεγάλες Φέτες μπέικον (όσες και οι γαρίδες) 1 αυγό Αλεύρι 1 μπουκάλι μπίρα 1 πρέζα αλάτι …
-
Ιδανική για ψάρια, θαλασσινά αλλά και βραστά λαχανικά!
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
1 κιλό baby πατατούλες (ολόκληρες) 3 κ.σ. άσπρο ξύδι 3 κλωνάρια σέλινο (ψιλοκομμένα) 1 1/2 φλ. βρασμένο αρακά (φρέσκο ή …
-
προσαρμοσμένη από το βιβλίο “Little Magic”
-
Μια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά !
-
Μια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και …
-
Μια ευφάνταστη αλλά τόσο απλή συνταγή, με την μαγιονέζα να κλέβει την παράσταση. Η πιατέλα με τα βραστά λαχανικά μεταμορφώνεται …
-
H τελειότερη σος από την Προβηγκία, που κατέκτησε τη Μεσόγειο. Εμείς την απολαμβάνουμε με φυτικά υλικά και πολλή πολλή όρεξη!