Γιαουρτόπιτα με ροδάκινα
Δροσερή κι ελαφριά γιαουρτόκρεμα με ολόκληρες φέτες ροδάκινο πάνω σε βάση απλής ζύμης για τάρτα με άρωμα λεμονιού και κρέμα …
Δροσερή κι ελαφριά γιαουρτόκρεμα με ολόκληρες φέτες ροδάκινο πάνω σε βάση απλής ζύμης για τάρτα με άρωμα λεμονιού και κρέμα …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Υλικά Γιαούρτι 400 γρ Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού (όχι γεμάτη) Σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα τσαγιού …
Η γεύση του θυμίζει ζουμερό ραβανί ανάμικτο με σάμαλι. Τα υλικά για να το φτιάξουμε συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας. …
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 …
Υλικά Μισό κιλό ζάχαρη Μισό κιλό βούτυρο 5 αυγά 3 γιαούρτια πρόβεια Μία βανίλια Ξύσμα ενός μεγάλου λεμονιού 2 κουταλιές …
320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών …
Υλικά συνταγής Για τη γιαουρτόπιτα: 150 γρ. βούτυρο μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιού …