ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // LE CAMILLE
ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα camille (διαβάζεται καμίλε στα ιταλικά) είναι αφράτα κεκάκια, πολύ δημοφιλή στην …
ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα camille (διαβάζεται καμίλε στα ιταλικά) είναι αφράτα κεκάκια, πολύ δημοφιλή στην …
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
Τα καρότα της βιολογικής λαϊκής που σας έλεγα γίνανε και γλυκό ! Αυτή την συνταγή μπορείτε να την κάνετε …
Υλικά: 12 θήκες χάρτινες για μάφινς (muffin) ταψί με θήκες για μάφινς (muffin) για μάφινς 150 γρ. μπανάνα (περίπου μια …
Πανεύκολα αλμυρά χορτοκεκάκια, για όλες τις ώρες. Ιδανικά για πάρτυ. Υλικά 1 φλ. σπορέλαιο 1 φλ. γάλα φρέσκο 3 φλ. …