Κιμαδόπιτα
Υλικά 600 γ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 πακέτο ζύμη κουρού 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 3 πράσα 250 γ. μικρά λευκά μανιτάρια …
Υλικά 600 γ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 πακέτο ζύμη κουρού 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 3 πράσα 250 γ. μικρά λευκά μανιτάρια …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστα 1/2 κούπα βούτυρο λιωμένο 600 γραμ κιμά μοσχάρι (καπάκι) ή ανάμεικτο (μοσχάρι – χοιρινό) 2 …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Σπανάκι 500 γρ Πράσα 3 τεμ κομμένα ροδέλες Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ ψιλοκομμένη Κρεμμύδι ξερό …
Κιμαδόπιτα σκέτη απόλαυση! Συνταγή πολίτικη συνδυάζει το τραγανό φύλλο κρούστας και τον νόστιμο κιμά, με την δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Υλικά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 3-4 μπαχάρια ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 ποτηράκι λευκό …