Κουλουράκια Πασχαλινά Μπισκοτένια Με Τσιπ Σοκολάτας
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. μινερβίνη με φρέσκο βούτυρο 450-500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή 7 αυγά 2 κ.γλ. …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. μινερβίνη με φρέσκο βούτυρο 450-500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή 7 αυγά 2 κ.γλ. …
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 200 γραμ. Flora soft με βούτυρο 1 αυγό …
1 φλ. αραβοσιτέλαιο 500 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 φλ. ζάχαρη 2 ½ κ.γ. …
Υλικά 300 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια …
Υλικά 250 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια …
Υλικά 300 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια …
Υλικά 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. χυμός πορτοκάλι 1 πορτοκάλι …
Υλικά 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια …
200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο από το ψυγείο …
350 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 300 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 2 γρ. αλάτι 1 …
Συνταγή: Chef Χρήστος Λάμπρου Υλικά 350 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 330 γρ. ζάχαρη 50 γρ. …
Υλικά 380 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 300 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 2 γρ. αλάτι …
Υλικά 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα …