Κουραμπιέδες
Υλικά: 450-500 gr μαργαρίνη ή (και) βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 100 gr ζάχαρη άχνη για το ζυμάρι (και άλλα 400 …
Υλικά: 450-500 gr μαργαρίνη ή (και) βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 100 gr ζάχαρη άχνη για το ζυμάρι (και άλλα 400 …
Οι κουραμπιέδες…απλά. 250 γραμμαρια αμυγδαλόψιχα (όχι απαραίτητα ασπρισμένη) 500 γραμμάρια βούτυρο αιγοπρόβειο 1 κιλό αλεύρι μαλακό μισό ποτήρι ζαχαρη άχνη …
Λατρεμένη συνταγή της νονάς μου. Την κάνω 2η χρονιά φέτος ως καινούργια νοικοκυρά και από 2 δόσεις δεν έμεινε ούτε …
Οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες της θείας Βάσως.
Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κουραμπιέδες βουτύρου, τόσο αφράτοι που λιώνουν στο στόμα!
Κουραμπιέδες Σμύρνης πεντανόστιμοι!!! Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.
Κουραμπιέδες και ξαναμύρισαν Χριστούγεννα στην κουζίνα με σίγουρη επιτυχία! Μικροί,μεγάλοι,μπουκίτσες,αστεράκια…ένα είναι σίγουρο Χριστούγεννα δίχως κουραμπιέδες δεν γίνονται!Για να κάνουμε τους …
Εκτέλεση: Χτυπάμε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ για 5-6 λεπτά. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει …