Κουραμπιέδες
www.cookingbook.gr
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
400 γραμμάρια βούτυρο 160 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 2 αυγά 4 κ.σ. κονιάκ 800 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ …
Υλικά: 450-500 gr μαργαρίνη ή (και) βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 100 gr ζάχαρη άχνη για το ζυμάρι (και άλλα 400 …
Η συνταγή είναι ανατρεπτική. Ξεχάστε το 20λεπτο χτύπημα του βουτύρου να αφρατέψει. Ξεχάστε το μίξερ. Ξεχάστε τη βαριά γεύση του …
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …