Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Υλικά συνταγής για τους λαχανοντολμάδες 1 λάχανο μέτριου μεγέθους 200γρ. φιλέτο κοτόπουλου ψιλοκομμένο ή κιμά κοτόπουλου 200γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500γρ. …
1 μεγάλο λάχανο όχι πολύ βαρύ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 4 κ.σ. …
Υλικά 500 γραμ. κιμά 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 5 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 8 …
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο στο ταψί. Με όλη τη γεύση και την μυρωδιά τους, αλλά χωρίς τον κόπο της κλασσικής συνταγής! Δοκιμάστε …
Η συνταγή γι’ αυτούς τους λαχανοντολμάδες θα μας απαλλάξει από το ομοιόμορφο κόψιμο του λάχανου και το τύλιγμα τους δίνοντάς …
Η Ρίκα που λέτε είναι συμμαθήτριά μου από το Λύκειο. Μετά από χρόνια βρεθήκαμε στο facebook ( έχει και μερικά …
Παραδοσιακό πεντανόστιμο φαγητό. Λίγο μπελαλίδικο αλλά η υπέροχη γεύση τους θα σας αποζημιώσει.
Ένα χορταστικό χειμωνιάτικο πιάτο, ιδιαίτερα αγαπητό στον ανδρικό πληθυσμό… Όσες φορές και να το μαγειρέψουμε, θα το ξαναζητήσουν!