Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
1 μεγάλο λάχανο όχι πολύ βαρύ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 4 κ.σ. …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Υλικά 500 γραμ. κιμά 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 5 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 8 …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο ή 2 μεσαία λάχανα 1 κιλό κιμάς (αν χρησιμοποιήσετε χοιρινό κιμά ή αν ο κιμάς σας …
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο στο ταψί. Με όλη τη γεύση και την μυρωδιά τους, αλλά χωρίς τον κόπο της κλασσικής συνταγής! Δοκιμάστε …
Η συνταγή γι’ αυτούς τους λαχανοντολμάδες θα μας απαλλάξει από το ομοιόμορφο κόψιμο του λάχανου και το τύλιγμα τους δίνοντάς …
Οι λαχανοντολμάδες σε μια διαφορετική εκδοχή. Ελαφριά αλλά και πολύ νόστιμη. Τρεις λαχανίδες μεγάλες. (Τα λένε και μαπολάχανα η μαυρολάχανα …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
Ένα χορταστικό χειμωνιάτικο πιάτο, ιδιαίτερα αγαπητό στον ανδρικό πληθυσμό… Όσες φορές και να το μαγειρέψουμε, θα το ξαναζητήσουν!