Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Αγαπημένο,νόστιμο φαγητό!
Στο σπίτι μας, το μοσχάρι λεμονάτο σερβίερται πότε με πατάτες τηγανητές, πότε με μακαρόνια και πότε (ο αγαπημένος μου συνδυασμός) …
Το λεμονάτο, είναι από τα φαγητά, που αρέσουν στους περισσότερους και πιο πολύ στα παιδιά. Με την πηχτή σαλτσούλα του …
Υλικά: 1 κιλό μοσχαράκι 4-5 πατάτες χυμό από μισό λεμόνι 1 φλυτζ. τσαγ. λάδι 1 κρεμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο αλάτι, …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο πιάτο! Μιά συνταγή που σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε τραπέζι… είτε οικογενειακό είτε γιορταστικο!
Υλικά Μοσχάρι 1 κιλό Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες Λευκό ή ροζέ …
1.200 γρ. μοσχάρι ποντίκι η χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμός …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι με λίγο λιπάκι) -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -Χυμό από 1 λεμόνι …
700 γρ. μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μικρά 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή 2 μικρές 3/4 ποτήρι του κρασιού …
Υλικά Μοσχάρι 1200 γρ Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 4 …