Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου
www.funkycook.gr
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο ραγού, δηλαδή κρέας σιγομαγειρεμένο στην κατσαρόλα με διάφορα λαχανικά. Εμείς έχουμε μοσχάρι και από λαχανικά χρησιμοποιήσαμε …
Συνταγή του Chef Igor Zago ½ κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους μέτριους 1 μερίδα «Σπιτική» Σάλτσα για Ψητό της Knorr …
Τα lumaconi, είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα ιταλικά ειναι το σαλιγκάρι …
Υλικά για 4 άτομα 1/2 κιλό μοσχαράκι για κοκκινιστό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 2 …