Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες και ελιές
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 …