Μπακλαβάς παραδοσιακός
Υλικά: 1πακετο φύλλο κρούστας 400 γρ καρύδι τριμμένο (χοντροσπασμενο) Μισο κ γαρύφαλλο σκόνη 1κ σ κανέλα σκόνη 2κ σ φρυγανιά …
Υλικά: 1πακετο φύλλο κρούστας 400 γρ καρύδι τριμμένο (χοντροσπασμενο) Μισο κ γαρύφαλλο σκόνη 1κ σ κανέλα σκόνη 2κ σ φρυγανιά …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
Αυτό που χαρακτηρίζει έναν μπακλαβά είναι το βούτυρο γάλακτος. Και στην Ήπειρο, το αγνό βούτυρο από 100% φρέσκο πρόβειο και …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
500 γρ. χοντροκομμένα καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα 500-600 …
Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού …
Μια συνταγή για μπακλαβά αλλιώτικη ως προς το τύλιγμα σας παρουσιάζω σήμερα. Συνταγή που συναντάμε σε χωριά της Ηπείρου όπου …
…ο μπακλαβάς που έκανα φέτος, ήταν τόσο νόστιμος που έφαγα ΚΑΙ εγώ! Η ποσότητα στη συνταγή της μάνας μου είναι …
Υλικά 750 γρ. λεπτό φύλλο για μπακλαβά 300 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 1 κ. κεράσια η και περισσότερα (εγώ έβαλα …