ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ – Η ΕΥΚΟΛΗ
Η μπουγάτσα είναι πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συναντάται και σε άλλες γεύσεις, όπως …
Η μπουγάτσα είναι πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συναντάται και σε άλλες γεύσεις, όπως …
Υλικά: 1 κιλό γάλα 300 γρ. ζάχαρη 150 γρ. ψιλό σιμιγδάλι 2 κ.σ. κόρν φλάουρ 2 βανίλιες 1 κ.σ. βούτυρο …
Μπουγάτσα με Στέβια, χωρίς αυγά και με μια πολύ ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού.Ένα παραδοσιακό γλυκό, το οποίο φτιάχνεται με πολλά φύλλα …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1,5 λίτρο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι 1 ή 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες 2 …
Τα υλικά που θα χρειαστούμε: 4 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι 3 κουταλιές σούπας καλαμποκάλευρο (corrflour) 5 κουταλιές σούπας …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Υλικά 6 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη ξύσμα λεμονιού η πορτοκαλιού 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού σιμιγδάλι 3 αυγά …
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης… μπουγάτσα γλυκιά με κρέμα νοστιμότατη στολίζει το τραπέζι μας σήμερα! Μια μπουγάτσα που, μπορεί να μην έχει το …
Λαχταριστή μπουγάτσα με σοκολατένια γεύση! Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Γάλα – 1 λίτρο Βούτυρο – …
Η Μυρσίνη Λαμπράκη μάς προτείνει μια υπέροχη συνταγή για ένα αγαπημένο ελληνικό γλύκισμα την μπουγάτσα. ΥΛΙΚΑ Για 12 άτομα 1 …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
Έρωτας……για γλυκό!!! Υλικά2 φύλλα σφολιάτας…
Υλικά 1/2 κιλό φύλλο βούτυρο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο ζάχαρη άχνη κανέλλα…
Οι κάτοικοι της Πόλης δώσανε το όνομα «μπουγάτσα» ή «μπουγκάτσα», θέλοντας να εννοήσουνε πιθανώς «αλμυρή ή γλυκιά γέμιση πίτας, τυλιγμένη …