Η Μπουγάτσα της Χρυσούλας
Εύκολη και πολύ πολύ νόστιμη συνταγή. Δεν θα αγοράσετε ξανά μπουγάτσα !!!…
Εύκολη και πολύ πολύ νόστιμη συνταγή. Δεν θα αγοράσετε ξανά μπουγάτσα !!!…
Υλικά της συνταγής μας Για την κρέμα 1 1/2 lit. γάλα πλήρες βιολογικό 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. ζάχαρη …
Τα φύλλα κρούστας που έχουν περισσέψει, τυλιγμένα καλά σε μεμβράνη φαγητού και μετά σε μια ναυλον σακούλα επίσης καλά κλεισμένη, …
Υλικά 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) …
Σήμερα μπουγάτσα, αλλά by Νίκη…Με μήλο που λατρεύω και όχι στο ταψί, αλλά στη κατσαρόλα και πανεύκολα!! Το πολύ σε …
Μία συνταγή με “τσαχπινιά” στο στρώσιμο των φύλλων. φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό …
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτας 1/4 κούπας ζεστό βούτυρο 2/3 κούπας ψιλό σιμιγδάλι 4 κούπες βραστό γάλα 2 βανίλιες 2/3 κούπας …
Φτιάξτε μια τέλεια και πανεύκολη μπουγάτσα με την τέλεια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Υλικά – 1 πακέτο φύλλα Κρούστας – …
Η μπουγάτσα είναι πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συναντάται και σε άλλες γεύσεις, όπως …
Υλικά: 1 κιλό γάλα 300 γρ. ζάχαρη 150 γρ. ψιλό σιμιγδάλι 2 κ.σ. κόρν φλάουρ 2 βανίλιες 1 κ.σ. βούτυρο …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Μπουγάτσα με Στέβια, χωρίς αυγά και με μια πολύ ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού.Ένα παραδοσιακό γλυκό, το οποίο φτιάχνεται με πολλά φύλλα …
Η κρέμα είχε μοιραστεί σε τετράγωνα κομμάτια, για να μπει σε αντίστοιχα ταψάκια για να γίνει μπουγάτσα. Θαυμάζω την ικανότητα …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης… μπουγάτσα γλυκιά με κρέμα νοστιμότατη στολίζει το τραπέζι μας σήμερα! Μια μπουγάτσα που, μπορεί να μην έχει το …
Λαχταριστή μπουγάτσα με σοκολατένια γεύση! Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Γάλα – 1 λίτρο Βούτυρο – …
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!! ΥΛΙΚΑ 8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ 50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ… 2ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ …
Οι κάτοικοι της Πόλης δώσανε το όνομα «μπουγάτσα» ή «μπουγκάτσα», θέλοντας να εννοήσουνε πιθανώς «αλμυρή ή γλυκιά γέμιση πίτας, τυλιγμένη …