Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Πήρα μερικές που τις έψησα για να τις βάλω σε βάζο με λαδόξιδο και τις υπόλοιπες τις έκανα αυτό το …
Είναι μια σαλάτα-αλοιφή, όπως αποκαλούμε εμείς εδώ στη Μακεδονία αυτές τις υπέροχα dip που μπορούμε να βάλουμε σε ένα μπολ …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,4 κουλούρια Θεσσαλονίκης 100 γρ. γραβιέρα Δωδώνη 4 κ.γ. ξύδι 2 σκελ. σκόρδο ½ κ.γ. …
Γευστικό ντιπ , εύκολο και γρήγορο για να ανοίξει η όρεξη! Ντομάτες – 3 – 4 Σκόρδο – 3 – …
Υλικά 150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου) 5 κουτ. σούπας μουστάρδα, προτιμότερο καυτερή 1 κουτ. σούπας ξίδι της …
Πανω σε ψημενο ψωμακι ειναι ενα νοστιμο ορεκτικο.
Η Παιδοδιαιτολόγος – Παιδοδιατροφολόγος Ελένη Κουή μάς δίνει εύκολες, γευστικότατες παρασκευές, με τις οποίες μπορούμε να συνοδεύσουμε κριτσίνια, φρυγανιές, φρυγανισμένο ψωμί, …