Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ογκρατέν
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Η Σόφη βρήκε έναν διαφορετικό και πολύ νόστιμο τρόπο να μαγειρεύει το μπρόκολο!!! Υλικά: 1 κιλό μπρόκολο 1/2 κ.γ …
Τα κολοκυθάκια στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και δύο είδη τυριών που, μαζί με το θυμάρι, εμπλουτίζουν το πιάτο με …
4 μελιτζάνες 4 κολοκύθια 3 πιπεριές 2 ντομάτες λίγο ελαιόλαδο 250 γρ. φέτα σε τρίμματα Για τη μπεσαμέλ 1 λίτρο …
Μια πολύ παλιά συνταγή, που φτιάχνανε οι νυκοκυρές τις περιόδους που περισσεύανε πολλά αυγά και ειδικά μετά το Πάσχα. Η …
Αν και τεμπελικο το φαγητο σημερα δεν υστερει σε νοστιμια και αρωμα..γι’αυτο λοιπον αν δεν εχετε χρονο στην διαθεση σας,η’τεμπελιαζετε …
Γευστικές πένες ογκρατέν, με τριμμένα τυριά και ζαμπόν!!
1 μπουκετάκι μπρόκολο3 μεγάλα πράσα σε ροδέλες1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη2 αυγά150 γραμ φέτα τριμμένη στο χέρι1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι2 …