Πιροσκί με λουκάνικο
ΥΛΙΚΑ : 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό 1/2 ποτήρι χλιαρό γάλα 1 1/2 κουταλιά ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο ή …
ΥΛΙΚΑ : 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό 1/2 ποτήρι χλιαρό γάλα 1 1/2 κουταλιά ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο ή …
Αφράτες μπουκίτσες από μαλακό ζυμαράκι γεμιστές !!! Αποκλείεται να αντισταθείτε και να φάτε μόνο ένα…………
Μια από τις νοστιμιές της ρώσικης κουζίνας που θυμίζουν αρκετά τα πισία της ποντιακής γαστρονομίας είναι το πιροσκί. Όπως φανερώνει …
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Υλικά 500 γραμ. αλεύρι 1 φακ. ξηρή μαγιά 1 αυγό 2 κουτ.γλ. ζάχαρη 160 ml γάλα χλιαρό 1 κουτ.γλ. αλάτι …
Σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε πιροσκί με λουκάνικο. Πρόκειται για μια αφράτη τηγανητή ζύμη με καταγωγή από …
Και σε ποιόν δεν αρέσουν!!! Υλικά ζύμης για 40 κομμάτια περίπου: 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά …
Υλικά για 30 πιροσκί Για τη ζύμη: 500-550 γραμ. αλεύρι 1/2 ποτήρι γάλα χλιαρό 1/2 ποτήρι νερό χλιαρό 1 κ.σ. …
Υλικά 2 κροκάδια 200 ml. γάλα 200 ml. νερό 50 γρ.βούτυρο θερμοκρασία δωματίου 11 γρ. μαγιά 630 γρ. αλεύρι 1 …
Υλικά 500γρ. αλεύρι 1 κούπα γάλα χλιαρό 1 φλίτζάνι του καφέ βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κύβο μαγιά νωπή 1 …