Ζύμη για γιαουρτοπιτάκια, της Μαρίας
Μια εξαιρετική συνταγή ζύμης για γιαουρτοπιτάκια, από την αγαπημένη μας Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη!
Μια εξαιρετική συνταγή ζύμης για γιαουρτοπιτάκια, από την αγαπημένη μας Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη!
Μια ζύμη εύκολη, εύπλαστη και ιδανική για κάθε είδους αλμυρές γεμίσεις. Τέλεια για κάθε τηγανιτό πιτάκι σας!
Μια σπιτική ζύμη κουρού μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα, ακολουθώντας τα βήματα αυτής της συνταγής. Όσο για τη γέμιση; Μπορεί …
Υλικά ζύμης ( για 25 πιτάκια περίπου) 250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 4 φλιτζ. τσαγιού κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
1 κιλό κιμά ανάμεικτο 1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 4 κ.σ. σκορδόλαδο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. κύμινο 2 πρέζες …
Αυτή τη φορά θα σας προτείνουμε ένα διαφορετικό ορεκτικό. Ίσως έχετε ακούσει για τα μπλίνις (blinis), το παραδοσιακό ρώσικο ορεκτικό …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …
Υλικά: 12 μικρά πιτάκια σφολιάτας 5 μανιτάρια πορτομπέλο 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 ντομάτες 12 μικρα …
Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φαρίνα αλεύρι ισως χρειαστεί και λίγο παραπάνω 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό λίγο αλάτι 200 ml λάδι …