Πορτοκαλόπιτα με πολτό απο πορτοκάλι!
Υλικά 3 πορτοκάλια ακέρωτα 4 αυγά 200γρ ζάχαρη 100 γρ σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ σιμιγδάλι χονδρό 150 ml καλαμποκέλαιο 1 …
Υλικά 3 πορτοκάλια ακέρωτα 4 αυγά 200γρ ζάχαρη 100 γρ σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ σιμιγδάλι χονδρό 150 ml καλαμποκέλαιο 1 …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλο κρούστας 1 κεσεδάκι γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ξύσμα από …
Υλικά : 3 κεσεδάκια γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 φλ. ζάχαρη 1-2 βανίλιες 1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ ξύσμα …
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ κοσκινισμένη Καλαμποκέλαιο 3/4 ποτήρι νερού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας Νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% – 4 αυγά – 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο – 1 …
ΥΛΙΚΑ 1 κούπα τσαγιού αλεύρι 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 20 γραμ .[ένα φακελάκι ] …
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Αν σας αρέσουν τα πορτοκάλια τότε φτιάξτε αυτή την πορτοκαλόπιτα. Δεν έχετε ξαναφάει πιο νόστιμη. Γίνεται πανεύκολα, δεν έχει κανένα …
Πορτοκαλόπιτα, ευκολό σε εκτέλεση και γεμάτο αρώματα γλυκό
Υπέροχο ευωδιαστό γλυκό με μοσχοβολιά Ελλάδας! 1,5 πακετο φυλλο κρουστας 2 κουπες ζαχαρη 2,5 κουπες καλαμποκελαιο 8 αυγα ξυσμα πορτοκαλιου …
Υλικά Για τη Ζύμη 1 πακέτο φύλλο κρούστας ξύσμα από 2 πορτοκάλια 4 αυγά
Η σύζευξη της κλασσικής πορτοκαλόπιτας με την αγαπημένη μας κρέμα αραβοσίτου!! Το προξενιό πέτυχε, απόλυτα!!!
Παρά τον περίεργο τίτλο, η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι αρκετά εύκολη και γευστική. Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστα 1 κεσεδάκι γιαούρτι …
Υλικά1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά1 γιαουρτάκι με 2% λιπαρά1 ποτήρι καλαμποκέλαιο3/4 του ποτηριού φυσικό χυμό πορτοκάλι6 αυγά1 φακελακι μπέικεν3-4 …