Ραβανί με Πετιμέζι από την Αταλάντη – Old Fashioned Cake with Molasses
helengrblog.blogspot.com
Είναι αρκετά ιδιαίτερη, διότι ο τρόπος παρασκευής του κέικ, όπως θα δείτε πιο κάτω, διαφέρει από αυτόν των σύγχρονων νηστίσιμων …
Είναι αρκετά ιδιαίτερη, διότι ο τρόπος παρασκευής του κέικ, όπως θα δείτε πιο κάτω, διαφέρει από αυτόν των σύγχρονων νηστίσιμων …
Υλικά γλυκό ένα γιαουρτάκι 200 γραμμαρίων μιάμιση κούπα σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά η 4 μέτρια λίγους …
Το Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, …
Μουσταλευριά, συνταγήΧρειαζόμαστε:Για 5 ποτήρια μούστο 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις( κάθε περιοχή έχει και την παραλλαγή της, το …
Αν και το ραβανί που όλοι γνωρίζουμε είναι λευκό εγώ θα σας προτείνω μία λίγο διαφορετική συνταγή που θα σας …