Κουνέλι/λαγός στιφάδο, θα σε κάνω με τα κρεμμυδάκια
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Υλικά: 1 ολόκληρο,μεγάλο,κουνέλι 5 μεγάλα κρεμμύδια 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι νερό λάδι…
Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως να το πω,δεν θέλω να χρησιμοποιήσω και ξένη λέξη.Θεωρείται λοιπόν λουκούλειο να πω,επίσημο να πω,το …
Αμέσως μετά το λαγό, κατάλληλο για στιφάδο είναι το βοδινό κρέας και μετά το κουνέλι. Ακολουθούν το μοσχάρι και το …
Φανταστική συνταγή που δοκιμάσαμε σε σπίτι αγαπημένων μας την προηγούμενη Κυριακή. Αποτελείται από 13 συστατικά και το κύριο συστατικό, το …
Σήμερα στο ψούμνισμαν ήβρα φρέσκον κούνελλι (σορρυ Πασχαλίνα) τζιαι Κυπριακές πατάτες με κοτσινόχωμαν πανω. Χαλάλιν τα 3.99 το κίλον, παπούτσιν …
Σε πλατιά κατσαρόλα έβαλα λίγο νερό με το κρεμμύδι το έβρασα και στη συνέχεια πρόσθεσα το λάδι σοτάροντας πολύ λίγο. …
Το κουνελάκι είναι ένα φαγητό που λόγω Κρήτης βρίσκεται πολύ συχνά στο τραπέζι μας μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους… Εδώ είναι …