Υπέροχο στιφάδο !!!
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Υλικά 2 κιλά μοσχάρι 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι χυμός ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ αλατι πιπέρι μπαχάρι …
Με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται – και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Εμείς εδώ στην …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
Λευκό και κάπως “μασκαρεμένο” τούτο στιφάδο… πιο ελαφρύ, πιο “ντελικάτο” μιας και τα κρεμμύδια εδώ έχουν άλλη μορφή αλλά με …
Ειναι η κλασική συνταγη για στιφάδο, πολύ νόστιμο. Το έχω κάνει δύο φορες μ΄αυτά τ&a
Υλικά 1.500 γραμ μοσχάρι χτένι ή σπάλα ή ελιά 2 κιλά κρεμμύδια ξερά μέτρια 1/3 φλ. τσαγιού …