Τάρτα με κίτρινη κολοκύθα & καπνιστό μπέικον!
Υλικά για την ζύμη 250γρ. αλεύρι γ.ο.χ 4 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό ½ κουτ. γλυκού αλάτι 4 …
Υλικά για την ζύμη 250γρ. αλεύρι γ.ο.χ 4 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό ½ κουτ. γλυκού αλάτι 4 …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ Εδώ όμως είμαστε για τις λιχουδιές. Να, σαν και αυτή την τάρτα που είναι …
Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό όσο χρειαστεί Για …
Υπεροχη ταρτα με τραγανη βαση,και πλουσια σε γευση γεμιση,ιδανικοτατη να σταθει στο γιορτινο μας τραπεζι και οχι μονο… Δοκιμαστε την!!!… …
Τα λαχανάκια Βρυξελλών μου θυμίζουν πολύ τα νιάτα μου, όταν νιόπαντροι, τότε που πηγαίναμε ΣΜ με τον καλό μου, ήθελε …
Νόστιμη και πικάντικη!
Υλικά: 2 πράσα1 ξερό κρεμμύδι500γρ. κιμά5 με 6 φέτες μπέικον1 κρέμα γάλακτος200 γρ. κασέρι τριμμένο (εγώ παίρνω μιξ κασεριών)Λίγη κόκκινη …
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη, ΥΛΙΚΑ Για την βάση: 1 αβγό250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Κλασσικό ½ φλ. γάλα4 γρ. μπέικιν …
Υλικά 2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά 1/2 φλιτζ. κρέμα …
Αφού μαζέψαμε ότι μας χάρισε η μάνα γη κι ότι μας “φίλεψαν” οι γείτονες ήρθαμε πάλι στη βάση μας προσπαθώντας …